Je bent je eigen baas maar ben je ook je eigen leider?

Jij bent een vrouw en je bent ondernemer of je hebt je eigen bedrijf of praktijk, of misschien ben je ZZP-er.

In je vakgebied weet je alles en zodra je denkt: hier valt iets nieuws te leren, dan neem je daar ook actie op. 

Wat je bedrijf betreft heb je je verdiept in ondernemerschap of marketing en heb je misschien verschillende businesscoach programma’s gevolgd. 

Maar je hebt nu nét moeite met die ene stap of actie waardoor je niet het resultaat haalt dat je wilt bereiken. 

Je wilt graag vérder met je bedrijf of je wilt groeien en je loopt tegen je persoonlijke keuzes en grenzen aan. Daardoor weet je dat je zelf ook een stap in je persoonlijke groei te maken hebt.

Misschien vraag je je af hoe je:

M

De baas en de leider van je bedrijf kunt zijn

M

Alles wat je al weet over ondernemerschap en marketing in kunt zetten op een manier die bij jou past zonder verkoperig of pushy te worden

M

Je creativiteit kunt inzetten zonder dat je in de valkuil stapt van het aanpakken van leuke nieuwe klussen die bij nader inzien niet bij je passen

Dan ben je niet de enige, veel vrouwelijke ondernemers worstelen met dit soort vragen. Hun goede ideeën komen maar niet tot hun recht. Alle inspiratie en motivatie waarmee ze hun bedrijf begonnen zijn, dreigt te verdwijnen. Dat leidt tot vervelende fysieke klachten, ze zijn gestrest, vermoeid, prikkelbaar en hebben allerlei (vage) klachten.

Doorbraak

Als je dat herkent en denkt: ik ben wel de baas maar ik ben niet de leider van mijn eigen bedrijf. De dingen overkomen me min of meer en ik ben niet degene die de doelen bepaalt en de koers uitzet en nu wil ik écht vooruit!

Dan kan het programma Innerlijk leiderschap je helpen om de doorbraak te halen waar je naar verlangt.

 

Zodat je je goed voelt en je:

de leiding neemt over jezelf en je bedrijf en krachtige keuzes maakt

voorspelbare en duurzame resultaten haalt met je bedrijf doordat je je kennis over ondernemerschap en marketing effectief inzet.

Jouw creativiteit maakt jou uniek en onderscheidend en je leert hoe je die in kunt zetten zodat ze vóór je werkt en jij je vanuit je hart kunt verbinden met je werkzaamheden.

Nog niet zo lang geleden had ik het gevoel dat ik op een rotonde rondreed en de afslag niet kon vinden.

Mijn naam is Birgitte Woltman en ik herken het punt waar jij nu staat maar al te goed. Ik vond het heerlijk om vanuit mijn eigen bedrijf te werken maar er zat maar weinig lijn in. Ik had een verlangen om het anders te doen maar wist niet hoe. Mijn hoofd zei het een, mijn hart het ander. Ik voelde in mijn lichaam dat het niet meer klopte waar ik zat en wat ik deed.

Het was alsof ik alsmaar over dezelfde rotonde reed en de afslag niet kon vinden. Pas toen ik een duidelijke keuze maakte en daarvoor innerlijk leiderschap nam wist ik welke afslag ik moest nemen. Na een aantal voorbereidende stappen ging ik doen wat ik altijd al wilde doen: mensen begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling waardoor ook hun bedrijf verder kan groeien. Doordat ik koos met mijn hart om een andere invulling te geven aan mijn werk, veranderde ook mijn leven. Dat gun ik jou ook!

Warme groet, Birgitte Woltman

Door je innerlijk leiderschap verder te ontwikkelen, ontdek je:

N

Kiezen voor jezelf en de leiding nemen over je eigen bedrijf en leven kan je zoveel moois opleveren! Een prachtig en spannend proces waarin je veel over jezelf gaat ontdekken.

N

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Je bent op een punt aangekomen dat het tijd is om je leven en je werk te herijken aan je missie, je WHY of je hoge doel, je roeping. Om te doen wat jij nu te doen hebt.

N

Je ontdekt over jezelf wat je nu echt belangrijk vindt en waardoor je tegengehouden wordt of werd (onzekerheden, overtuigingen en gedachten, je blinde vlek, angsten etc.)

N

Keuzes maken is 1 ding, ze omzetten in doelen en acties en deze bereiken is een ander en dat ga je doen!

Zo gaan we te werk:

Het is een maatwerk programma van 12 weken dat speciaal voor jou wordt samengesteld met als basis de thema’s die jou nu bezighouden als mens en waar je duidelijkheid over wilt hebben om je bedrijf te laten groeien. Zie voorbeelden bij de veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

Tijdens de zes 1 op 1 coachgesprekken maak ik gebruik van verschillende werkwijzen en gesprekstechnieken. Net wat zich aandient en wat nodig is. Bijvoorbeeld: geleide meditaties, opstellingen, creatieve technieken, oefeningen uit de mindfulness. Of we gaan naar buiten in een wandelcoach sessie.

Tussentijds houden we via e-mail contact en delen we oefeningen en ervaringen.

 

Investering:

Je investering in ‘Tijd om voor jezelf te kiezen, coaching bij innerlijk leiderschap’ bedraagt € 997,- exclusief 21% btw.

Daarvoor krijg je 12 weken lang een voor jou op maat gemaakt programma en begeleiding. Bestaande uit zes 1 op 1 sessies en tussentijdse e-mail coaching.

Het kennismakingsgesprek (via videobellen) is gratis en vrijblijvend.

Wil jij de leider zijn over jezelf, je bedrijf en je leven?

Meld je hier aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Het kennismakingsgesprek (via videobellen) is gratis en vrijblijvend.

 De prijs exclusief btw bedraagt € 997,-

Ondernemers hebben de mogelijkheid om de kosten in hun bedrijfsvoering op te nemen.

Laat je informeren.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Is vooraf meer overleg nodig dan worden daar aanvullende kosten voor in rekening gebracht.

Voor wie is deze coaching geschikt?

De coaching is bijzonder geschikt voor vrouwen die:

weten dat de groei van hun bedrijf of onderneming mede bepaald wordt door hun persoonlijke groei!

Binnen 3 maanden maak je een doorbraak, weet je welke kant je op wilt en hoe je je dromen omzet in doelen en ze vervolgens ook via een actieplan realiseert.

Je leeft vanuit je innerlijk leiderschap!

Je werkt vanuit je roeping

Je realiseert je ambities en benut je volle potentieel!

Birgitte heeft me via de opdrachten die ze gaf zelf mijn route laten lopen. Ik heb scherp gekregen hoe ik er nu voor sta door mijn verleden te onderzoeken en door mijn kwaliteiten te benoemen. Ik ben heel tevreden over de resultaten en ben er nu van overtuigd dat ik op het goede spoor zit. Wat heel prettig is, is dat ik me gesterkt voel in mijn keuzes en er nu echt voor wil gaan. Die drive is belangrijk voor mijn motivatie en werklust.

Mini

Ik kwam bij Birgitte met de vraag “hoe kan ik mijn plek innemen zowel privé als voor mijn werk?” Het eerste antwoord was: “mag jij van jezelf je plaats innemen?” Dat had ik niet verwacht.
Zo begon de reis in mijn innerlijke strubbelingen. Birgitte begeleidt mij op een zachte, betrokken en liefdevolle manier, ik voel me gezien en gehoord. Met een gevoel van veiligheid kwam ik in contact met de hulpbron in mezelf.
Ik heb nu het gereedschap in handen om duidelijk het verlangen van mijn hart vorm te geven.
Ik heb de sessies als aangenaam en verder reikend ervaren.

Anoniem

Eigen praktijk

Veel gestelde vragen

Met welke vragen kan ik terecht in de coaching?

Thema’s die aan de orde kunnen komen, afhankelijk van jouw vraag zijn o.a.:

Personal branding inzetten

Zichtbaarheid op een authentieke manier vergroten

Krachtige keuzes maken

Uitstelgedrag

Ik kan een ander prima verkopen, maar mezelf????

Werk uitbesteden of een team opbouwen

Het dilemma verstand en gevoel

Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en je bedrijf

Afrekenen met zelfkritiek

Energiebronnen en inspiratie

Vertrouwen

Afscheid en verlies

Om hulp vragen en voor jezelf zorgen

Stress met alle mogelijke oorzaken en gevolgen

Work – life balance verbeteren

Identiteit: wie ben ik, wie wil ik zijn ook in relatie tot de ander

Etc. etc.

 

Ik volg een Businesscoaching programma, kan dat er wel bij?

Jazeker, de meeste Bussinescoaching programma’s zijn in groepen of online en de dingen die jou als persoon bezighouden, kun je vaak net niet uitdiepen. De Businesscoaching gaat over de groeistappen van je bedrijf, deze coaching sluit daarop aan door te werken aan jouw persoonlijke groei.

Ik heb geen eigen bedrijf, is de coaching dan wel geschikt voor mij?
Natuurlijk! Het gaat erom dat jij weet dat de groei van de resultaten die jij haalt in je werk, voor een groot deel worden bepaald door jouw persoonlijke groei.
Ik ben geen vrouw, kan ik me dan toch aanmelden?

Jazeker. Ik heb gewerkt met vrouwen en mannen van allerlei leeftijden en met allerlei achtergronden: managers, leidinggevenden, professionals, uit het onderwijs, uit het bedrijfsleven of bij de overheid.

Hoelang duurt een 1 op 1 sessie?
Een 1 op 1 sessie duurt maximaal 75 minuten, inclusief koffie, thee, water en de afsluiting met opdrachten en vervolgafspraken.
Ik vind Nijmegen te ver weg, zijn er nog andere mogelijkheden?
Als je (de omgeving van) Nijmegen te ver weg vindt, dan kunnen we de sessies ook doen via video bellen (Skype, messenger, FaceTime of Zoom).

Birgitte heeft als coach een open en luisterend oor. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar, een belangrijke basis voor vertrouwen van waaruit je samen verder kunt werken om nog gelukkiger en nog meer tevreden in het leven te staan.

Sylvia

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust contact op met:

Birgitte Woltman
B. Woltman Coaching
Aldenhof 5017
6537 EB Nijmegen
06 23200525
info@bwoltmancoaching.nl

Je bent van harte welkom om mee te doen!

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Lees meer in de Privacy-en cookieverklaring.

© 2019, B. Woltman Coaching, alle rechten voorbehouden