Creëer je droomwerk Loopbaancoaching

Creëer werk dat écht bij je past in deze fase van je leven.

Is het volgende herkenbaar voor jou?
Je bent ergens eind 40 begin 50
 en het begint te kriebelen. Je bent jarenlang succesvol aan het werk geweest in een veeleisende baan, of misschien wel in je eigen bedrijf, maar nu loop je vast. Je haalt geen voldoening meer uit je werk en je begint steeds vaker te twijfelen aan het nut van wat je allemaal doet. Het kost je steeds meer moeite om de gewenste resultaten te behalen. Gelukkig heb je een paar fijne collega’s waardoor je het volhoudt.

Ook je lichaam begint vage klachten te vertonen: je slaapt slecht, bent emotioneel niet in balans, maakt je zorgen en bent gestrest. Doordat je oververmoeid raakt ben je bang om je ziek te moeten melden of om in een burn-out terecht te komen. Je merkt dat er een nieuwe levensfase aankomt maar bent daar misschien nog niet aan toe.

Diep in je hart weet je wel dat je niet meer op de goede werkplek zit en realiseer je je dat het tijd is om naar ander werk op zoek te gaan.

Creëer je droomwerk Loopbaancoaching past bij jou als je:

E

Altijd (voornamelijk) vanuit je verstand en kennis, je hoofd, hebt gewerkt, bijvoorbeeld als manager, leidinggevende of professional of vanuit je eigen bedrijf en voelt dat je ook de andere, de gevoelskant, je hart, meer ruimte wilt geven.

E

Werk wilt creëren dat je met bevlogenheid doet en waar je voldoening uit haalt.

E

Waarin je al je talenten kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen.

E

Trouw bent aan jezelf en luistert naar je gevoel én je verstand.

E

Werkt in een werkomgeving waar jij ertoe doet en waarin het naar je zin hebt.

E

Energie krijgt uit je werk en waardoor je goed functioneert.

E

Zodat je werk ook past bij je nieuwe levensfase.

Creëer je droomwerk Loopbaancoaching

gaat over jou, over de levensfase waar je nu in zit, over betekenisvol bezig zijn en over werk dat je met plezier en succes doet!

In 5 stappen naar ander werk!

Je droomwerk

Je maakt contact met je hart en je verlangens om een richting en doel te kunnen bepalen van jouw droomwerk.
Als het een onvrijwillige keuze is om naar ander werk op zoek te gaan, staan we stil bij wat het voor jou betekent om afscheid te moeten nemen van je oude werk.

De kaart van je kwaliteiten

Met al jouw levens- en werkervaring kan het niet anders dan dat je al heel veel kwaliteiten en deskundigheid hebt om je droomwerk uit te kunnen voeren. We brengen dat in kaart en het wordt ook duidelijk wat je nog wilt of moet leren.

We staan ook stil bij je valkuilen en belemmeringen zodat je leert hoe je deze op kunt ruimen of in de toekomst kunt vermijden.

Jij bent uniek!

We formuleren: Wie jij bent, welk probleem je oplost en voor wie. We maken inzichtelijk wat uniek is aan jou en we werken aan je persoonlijke pitch en aan je ‘persoonlijke merk’ en maakt een krachtig CV.

Actieplan

Hoe benader je de (arbeids)markt? Je weet wat je wilt en gaat nu op zoek naar je nieuwe werkgever of opdrachtgevers. Je stippelt een strategie uit en maakt een actieplan om je nieuwe werk te creëren. Je gaat op zoek naar vacatures en netwerken op een manier die bij jou past.

Ga ervoor!

Je gaat aan de slag met het uitvoeren van je actieplan en creert je droomwerk!

Mijn naam is Birgitte Woltman en ik herken het punt waar jij nu staat maar al te goed.

Ik was achterin de 40 en had een veeleisende baan in het bedrijfsleven en had een verlangen. Een verlangen om het anders te doen maar ik had geen idee hoe. Leven en vooral werken, vanuit mijn ‘hoofd’ was niet genoeg meer en ik wilde luisteren naar mijn hart en ziel. Ik voelde in mijn lichaam dat het niet meer klopte waar ik zat en wat ik deed.
Na een ‘toevallige’ ontmoeting besloot ik mijn hart te volgen en naast mijn werk met een coachopleiding te starten. Er volgden roerige jaren waarin ik veel over mezelf leerde en waarin mijn leven drastisch veranderde. Werk, stress, de liefde en ook weer het verlies daarvan, het starten van mijn eigen bedrijf, en de overgang, ook die ging niet ongemerkt voorbij.
Ik werd professioneel coach en ging de verdieping in door ook een counselorsopleiding te volgen.

Nieuwe levensfase

Ik snap dus maar al te goed op welk punt jij nu staat in je leven en kan je er goed bij helpen om keuzes te maken en het anders te gaan doen in je nieuwe levensfase. Zodat de (naderende) overgang niet alleen een fysieke fase in je leven wordt maar ook een fase van psychische en spirituele ontwikkeling, waarin je dichterbij jezelf komt en jouw droomwerk creëert !

 

Warme groet, Birgitte Woltman

Wat levert Creëer je droomwerk Loopbaancoaching op?

Je creërt werk dat écht bij je past.

Werk dat je doet vanuit je passie met een goede balans tussen gevoel en verstand.

Doordat het op je werk weer goed met je gaat, kun je weer tijd voor je familie en vrienden maken.

Je bent emotioneel in evenwicht en zit lekker in je vel.

Je hebt vertrouwen in de toekomst.

Creëer je droomwerk Loopbaancoaching

Hoe ziet het programma eruit?

De coaching start met een kort kennismakingsgesprek waarin we ingaan op jouw situatie en vragen.

Het programma bevat zes 1 op 1 gesprekken in 3 maanden. Om zoveel mogelijk effect te halen uit de gesprekken, krijg je opdrachten die je thuis uitvoert en waarvan je de bevindingen registreert in een online programma. Daardoor kunnen we de gesprekken gebruiken voor de punten waar je extra aandacht aan wilt geven.

In de coaching maak je op dieper niveau contact met je gedachten, emotie en gevoelens. Je verbindt je kwaliteiten, waarden en talenten met je mogelijkheden, wensen en verlangens. Zodat jij goede keuzes kunt en durft te maken voor de volgende fase van je leven.

De werkvormen die ik gebruik zijn afkomstig uit o.a. het cliëntgericht werken, mindfulness, systemisch en lichaamsgericht werken. Of ik gebruik meditatieve of creatieve technieken of wandelcoaching.

 

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is bijzonder geschikt voor vrouwen die:

willen onderzoeken hoe zij de volgende fase van hun leven in willen vullen zodat zij hun talenten en kwaliteiten onbelemmerd in kunnen zetten en zij kunnen genieten van hun leven. En die vervolgens de loopbaanstap ook écht zetten!

Investering:

Je investering in ‘Creëer je droomwerk Loopbaancoaching’ bedraagt € 997,- exclusief 21% btw.

Daarvoor krijg je 12 weken lang een voor jou op maat gemaakt programma en begeleiding. Bestaande uit zes 1 op 1 sessies en een online werkboek waardoor we de contactmomenten effectief in kunnen zetten voor jouw vragen.

Het kennismakingsgesprek (online) is gratis en vrijblijvend.

Birgitte heeft als coach een open en luisterend oor. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar, een belangrijke basis voor vertrouwen van waaruit je samen verder kunt werken om nog gelukkiger en nog meer tevreden in het leven te staan.

Sylvia

Birgitte heeft me via de opdrachten die ze gaf zelf mijn route laten lopen. Ik heb scherp gekregen hoe ik er nu voor sta door mijn verleden te onderzoeken en door mijn kwaliteiten te benoemen. Ik ben heel tevreden over de resultaten en ben er nu van overtuigd dat ik op het goede spoor zit. Wat heel prettig is, is dat ik me gesterkt voel in mijn keuzes en er nu echt voor wil gaan. Die drive is belangrijk voor mijn motivatie en werklust.

Mini

kaderlid

Birgitte werkt rustig en brengt mij steeds terug bij wat er onderzocht moet worden. Ondertussen krijg je allerlei handvatten voor je ontwikkeling. Ze heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Daardoor is de negatieve flow waar ik in zat gekeerd en doordat ik op een andere manier met mijn relaties ben omgegaan, zijn deze enorm verbeterd.

Christina

Financieel manager

Wat brengt Creëer je droomwerk Loopbaancoaching je?

Je gaat doen wat je écht wilt. Je zet een nieuwe stap in je loopbaan!

Je krijgt weer tijd voor de mensen die je dierbaar zijn.

Je kiest voor jezelf en maakt keuzes die bij jou passen en die ervoor zorgen dat er meer plezier en geluk in je leven komen.

Het kennismakingsgesprek (online) is gratis en vrijblijvend.

 De prijs exclusief btw bedraagt € 997,- en inclusief 21% btw: € 1206,- 

In veel gevallen is het mogelijk om de factuur op te voeren in de inkomstenbelasting. Andere deelnemers maken bijvoorbeeld gebruik van een persoonlijk opleidingsbudget bij hun werkgever. 

Ondernemers hebben de mogelijkheid om de kosten in hun bedrijfsvoering op te nemen.

Laat je informeren.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Is vooraf meer overleg nodig, met jou of je werkgever, dan worden daar aanvullende kosten voor in rekening gebracht.

 

Kies jij voor jezelf? Voor een leven waarin je werk doet waardoor je tot bloei komt? Waarin je trouw bent aan jezelf en lekker in je vel zit?

M

Of blijf je in een situatie die je energie kost en waarin je geen uitzicht hebt op een goede toekomst?

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt een 1 op 1 sessie?

Een 1 op 1 sessie duurt maximaal 75 minuten, inclusief koffie, thee, water en de afsluiting met opdrachten en vervolgafspraken.

Ik vind Nijmegen te ver weg, zijn er nog andere mogelijkheden?

Als je (de omgeving van) Nijmegen te ver weg vindt, dan kunnen we de sessies ook doen via video bellen (Skype, messenger, FaceTime of Zoom). De sessie duurt dan ongeveer 60 minuten omdat we geen tijd verliezen aan koffie en thee, etc.

Met welke vragen kan ik terecht in de coaching?

Thema’s die aan de orde kunnen komen, afhankelijk van jouw vraag zijn:

Het dilemma verstand en gevoel

Luisteren naar je lichaam en durven te voelen wat je voelt

Verantwoordelijkheid nemen voor wat je voelt en wilt

Beperkende overtuigingen en zelfkritiek

Energiebronnen en inspiratie

Contact met je wijze zelf

Vertrouwen

Afscheid en verlies

Om hulp vragen en voor jezelf zorgen

Stress met alle mogelijke oorzaken en gevolgen

Identiteit: wie ben ik, wie wil ik zijn ook in relatie tot de ander

Verdriet te boven komen

Inzicht in de overgang

Etc. etc.

 

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust contact op met:

Birgitte Woltman
B. Woltman Coaching
Aldenhof 5017
6537 EB Nijmegen
06 23200525
info@bwoltmancoaching.nl

Je bent van harte welkom om mee te doen!

P.S. Gun het jezelf om voor jezelf te kiezen!

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Lees meer in de Privacy-en cookieverklaring.

Deze prijzen gelden voor particulieren en zijn indicatief. Indien de coaching in opdracht van de werkgever wordt uitgevoerd dan ontvangt deze vooraf een offerte.
© 2016 – 2020, B. Woltman Coaching, alle rechten voorbehouden

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Marleen Sahetapy.