De sleutel tot succes!

In 1 online VIP dag heb je alles in handen om je kansen en mogelijkheden op een nieuwe baan of voor nieuwe opdrachten te verveelvoudigen!

Je haalt snel resultaten en werkt toekomstgericht.

Waarom raken sommige mensen tijdens een (dreigende) recessie hun baan of opdrachten kwijt, terwijl anderen juist groeien of carrière maken?

Wat is de sleutel tot hun succes? En wat kun jij doen om daarbij horen?

Waar jij achter moet komen is wat jou onderscheidt van de anderen die op zoek zijn naar een baan of opdrachten. Waarvan jij voelt dat het helemaal klopt met wie jij bent, Waar je onvermoeibaar mee bezig kunt zijn en waardoor je fluitend naar je werk gaat.

Wat zijn jouw:

E

Ambities en doelen; waar gá je voor?

E

En wat maakt jou écht gelukkig in je werk? Waar haal je voldoening uit en heb je plezier in?

E

Kwaliteiten: waar ben je écht goed in en wat doe je onbewust altijd al?

E

En wat is jouw signatuur: wat is eigen aan jou, aan de manier waarop jij je werk doet, aan wie jij bent?

Daarmee versterk je je basis en vergroot je je mogelijkheden en word jij super aantrekkelijk voor nieuwe werk- of opdrachtgevers.

Hoe mooi zou het zijn als jij wordt gevraagd in plaats van dat je jezelf hoeft aan te bieden?

Er zijn altijd kansen te over!

Doordat er zoveel verandert, ontstaan er ook dagelijks nieuwe kansen en mogelijkheden.

3

Een kwart van de banen die we nu kennen bestaat over 10 jaar niet meer (volgens Randstad). Maar zeker zoveel banen kennen we vandaag de dag nog niet. 

3

Bedenk dat we door de coronacrisis in een online-revolutie terecht zijn gekomen. We werken thuis, overleggen thuis, onderwijs is thuis, borrelen thuis, pubquizen thuis, noem maar op. Nog niet alles gaat vlekkeloos maar we hebben de mogelijkheden en ontdekken de voordelen. Dat heeft ongetwijfeld een blijvende invloed.

3

Stel dat we écht in een recessie komen, dan kan alles wel eens in een stroomversnelling komen en je wilt voorkomen dat je in een uitzichtloze situatie terecht komt. Zonder werk of in een baan die helemaal niet bij je past.

3

Door je pro-active houding wil je zelf het heft in handen nemen en houden. Zodat je in een nieuwe baan of opdracht komt waarin je een goed inkomen verdient, inhoudelijk met interessante onderwerpen bezig bent, leert, groeit en plezier hebt.

3

Dat vraagt dat je op een andere, creatieve manier naar jezelf moet kijken waardoor je ontdekt over welke sterke kanten, die nu misschien achter je blinde vlekken verscholen liggen, je nog meer beschikt.

Ben je er klaar voor om actie te ondernemen?

Dat is nou net wat de online 1 op 1 VIP dag ‘De sleutel tot succes’ oplevert!

In 1 intensieve online coach dag…

Haal je snel resultaat omdat je intensief en geconcentreerd werkt.

Is het kristalhelder:
• welke doelen en ambities je hebt
• waar je goed in bent en waarin je aantoonbaar goede resultaten hebt gehaald
• en plezier in hebt!
• waar je voldoening uit haalt en wat betekenisvol is voor jou.

Weet je wat jou onderscheidend maakt. Je weet wat jouw signatuur en jouw werkwijze is.

Is duidelijk waarom bepaalde banen of opdrachten wél bij jou passen en andere niet.

Maak je een keuze in wat je wilt verdienen, hoeveel uur je wilt werken en hoeveel reistijd acceptabel is.

Weet je waardoor je aantrekkelijk bent voor een nieuwe werkgever of opdrachtgever zodat hij niet om jou heen kan.

Heb je alles in handen om snel een perfect cv te maken of om een perfecte aanbiedings- motivatie- of sollicitatiebrief te maken waardoor je opvalt bij nieuwe werkgevers of opdrachtgevers.

Aarzel je niet langer en ga je snel verder en creëer je nieuwe kansen en mogelijkheden.

De online VIP dag is een nieuw programma.

 

Deelnemers uit vergelijkbare coachingsprogramma’s vertellen:

Birgitte heeft me via de opdrachten die ze gaf zelf mijn route laten lopen. Ik heb scherp gekregen hoe ik er nu voor sta door mijn verleden te onderzoeken en door mijn kwaliteiten te benoemen. Ik ben heel tevreden over de resultaten en ben er nu van overtuigd dat ik op het goede spoor zit. Wat heel prettig is, is dat ik me gesterkt voel in mijn keuzes en er nu echt voor wil gaan. Die drive is belangrijk voor mijn motivatie en werklust.

Mini

kaderlid

Vandaag heb ik eens werkelijk de tijd voor mezelf genomen door bij Birgitte aan de tafel te schuiven.
Zoekend naar de kwaliteiten die ik zou willen inzetten voor een toekomstige baan, kwam ik er achter dat ik veel dichter bij mezelf wil blijven.
Dat betekent voor mij ook de projecties van anderen eens buiten mij laten. Dat maakt me sterker.
Zonder oordeel van Birgitte kwam ik dichter bij mezelf, wat voor mij heel lastig is, maar ook een groot compliment voor Birgitte die dit wist te faciliteren.

Carine

Tijdens de coaching van Birgitte voelde ik mij veilig om alles wat in mij opkwam uit te spreken, alle informatie op tafel te leggen en samen kijken wat de goede richting is om mijn plan concreet te maken.
Zij luistert goed, denkt mee en ‘stuurt’ zonder dat ik het in de gaten heb. En op een moment krijg ik dat door en moet glimlachen en voel mij opgelucht met het resultaat. Daar kan ik mee verder…
Zij is rustig en bekwaam.

Anneke A.

Hoe ziet de agenda van de online VIP dag eruit?

Voorafgaand aan de online VIP dag krijg je een startopdracht waarmee je al lekker aan de slag gaat.

Dan volgen er 3 coachsessies waarin je feedback krijgt en een nieuwe opdracht en uiteindelijk nemen we in het laatste gesprek alle resultaten nog een keer door.

De agenda ziet er als volgt uit:

09.30 -10.30 we starten samen

10.30 – 11.30 je gaat zelf aan het werk

11.30 – 12.30 we werken samen

12.30 – 13.00 pauze

13.00 – 14.00 je gaat zelf aan het werk

14.00 – 15.00 we werken samen

15.00 – 15.30 je gaat zelf aan het werk

15.30 – 16.00 we sluiten het samen af en bespreken de resultaten van de dag

Investering

Je investering in de online VIP dag ‘De sleutel tot succes’ bedraagt €349,- inclusief 21% btw

Het éénmalig kennismakingsgesprek (online) is gratis en vrijblijvend.

De prijs exclusief btw bedraagt € 289,-

 

Let op, per 1 juni gaat de prijs omhoog, wacht dus niet te lang met je aanmelding!

 Ondernemers hebben de mogelijkheid om de kosten in hun bedrijfsvoering op te nemen.

In veel gevallen is het mogelijk om de factuur op te voeren in de inkomstenbelasting. Anderen gebruiken een opleidings- of ontwikkelbudget van hun werkgever of uit de CAO. Of zij zetten een deel van hun transitievergoeding in of via de werkgever een deel van hun outplacementbudget, al dan niet in het kader van een ‘van werk naar werk’ traject.

Laat je informeren.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Is vooraf meer overleg nodig, dan worden daar aanvullende kosten voor in rekening gebracht.

Ik doe mee! En meld me aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veel gestelde vragen:

Voor wie is deze 1 op 1 online intensieve VIP dag geschikt?

Deze intensieve online VIP dag is geschikt voor vrouwen (45+) die bijvoorbeeld werken als leidinggevende, manager, professional vanuit een baan én voor vrouwen die als interimmer of zzp-er werken en bijvoorbeeld diensten, advies op coaching bieden. Zij zijn toekomstgericht en willen snel resultaten halen. Niet met mannen? Jawel hoor, ook zij zijn welkom.

Ik zou liever een offline VIP dag hebben. Is dat ook mogelijk?

Ik kan me voorstellen dat je je niet een hele dag kunt afzonderen op je werkplek, daarom is het ook mogelijk om de VIP dag offline uit te voeren. We zullen dan wel alle coronavoorschriften moeten respecteren en het heeft consequenties voor de prijs. 

Wat als ik ook wil reflecteren op mijn loopbaan of interim opdrachten en daar meer tijd voor wil uittrekken?

Dit programma is geschikt voor jou als je snel resultaten wilt halen en toekomstgericht te werk wilt gaan. Heb je meer tijd en wil je meer reflecteren op je loopbaan tot nu toe of over de opdrachten die je als interimmer hebt gedaan, of heb je nog moeite met het loslaten van je (vorige) baan of opdracht? Dan raad ik je aan om het reguliere programma: Creëer je droomwerk, loopbaancoaching te volgen. Daarin is meer tijd om stil te staan bij hoe het nu met je gaat.

Hoe werkt de online VIP dag?

De coachsessies waarin we 1 op 1 samenwerken doen we via beeldbellen. Afhankelijk van de mogelijkheden waar jij over beschikt kan dat bijvoorbeeld via Skype, Google Hangout, Facetime. In de sessies waarin jij zelf aan het werk gaat, zetten we deze uit.

Wanneer zijn de coachsessies?

We spreken samen een datum af voor de online VIP dag, dat kan ook op het weekend.
De coachsessies beginnen om 09.30, 11.30, 14.00 en duren een uur. Daarna ga je zelf aan het werk.
De afsluitende sessie begint om 15.30 en duur 30 minuten, daarin sluiten we samen de dag af en bespreken de resultaten van de dag.

Hoe werken de sessies?

Voorafgaand aan de dag krijg je een opdracht. Deze bespreken we tijdens de eerste coachsessie en ik introduceer een nieuwe opdracht. Vervolgens ga je ermee aan het werk en bespreken we de resultaten in de volgende coachsessie. Zo gaat het iedere sessie, behalve de laatste waarin we de resultaten samenvatten en jij een compleet overzicht in handen hebt.

Wie is Birgitte Woltman?

Herinner je je de bankencrisis van 2008 nog? In dezelfde week dat in de VS de eerste bank omviel, raakte ik mijn baan kwijt vanwege een reorganisatie. Het was het begin van een ongekend grote recessie en de werkloosheid steeg in grote stappen. Veel mensen raakten hun baan kwijt en op de arbeidsmarkt werd het dringen.

Voor mij was het ook een heel spannende tijd en ik besloot om niet bij de pakken neer te zitten.
Ik startte met een coachopleiding waardoor ik in de toekomst als zelfstandige aan de slag kon én had, als 45+-er, binnen een half jaar een nieuwe baan. Hoe dat kwam? Het lukte mij om uit mijn ervaring, kennis, vaardigheden en wie ik als persoon ben, precies dát te filteren en te presenteren wat nodig was om mijn kansen en mogelijkheden te verveelvoudigen.

De sleutel tot succes

Wil jij de sleutel tot jouw succes vinden en wil je nú actie ondernemen dan wil ik je dat heel graag leren!

Als professioneel (loopbaan)coach met een jarenlange ervaring in HRM met recruitment, organisatieveranderingen en reorganisaties en in mijn eigen onderneming, wil ik je graag leren hoe jij ook weer vérder kunt!

Je kunt véél meer dan je laatste baan of opdracht!

Birgitte Woltman

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust contact op met:

Birgitte Woltman
B. Woltman Coaching
Aldenhof 5017
6537 EB Nijmegen
06 23200525
info@bwoltmancoaching.nl

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Lees meer in de Privacy-en cookieverklaring.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Marleen Sahetapy.

© 2020, B. Woltman Coaching, alle rechten voorbehouden

werk. droomwerk, loopbaan, carriere

Meld je aan voor de Inspiratiemail en ontvang het gratis e-book: Hoe jouw droomwerk zich in 3 stappen onthult

Ik vind het goed dat je me de link voor het e-book stuurt en me regelmatig mailt met inspiratie en aanbiedingen die me inspireren vérder te gaan met mijn werk en leven. Ik kan mij ieder moment weer afmelden en accepteer de Privacy- en cookieverklaring.

Er is een e-mail onderweg! Houd ook je spambox in de gaten voor het geval dat...