Referenties

Tijdens de coaching van Birgitte voelde ik mij veilig om alles wat in mij opkwam uit te spreken, alle informatie op tafel te leggen en samen kijken wat de goede richting is om mijn plan concreet te maken.
Zij luistert goed, denkt mee en ‘stuurt’ zonder dat ik het in de gaten heb. En op een moment krijg ik dat door en moet glimlachen en voel mij opgelucht met het resultaat. Daar kan ik mee verder…
Zij is rustig en bekwaam.

Anneke A.

Eigen praktijk

Ik kwam bij Birgitte met de vraag “hoe kan ik mijn plek innemen zowel privé als voor mijn werk?” Het eerste antwoord was: “mag jij van jezelf je plaats innemen?” Dat had ik niet verwacht.
Zo begon de reis in mijn innerlijke strubbelingen. Birgitte begeleidt mij op een zachte, betrokken en liefdevolle manier, ik voel me gezien en gehoord. Met een gevoel van veiligheid kwam ik in contact met de hulpbron in mezelf.
Ik heb nu het gereedschap in handen om duidelijk het verlangen van mijn hart vorm te geven.
Ik heb de sessies als aangenaam en verder reikend ervaren.

Anoniem

Eigen praktijk

Vandaag heb ik eens werkelijk de tijd voor mezelf genomen door bij Birgitte aan de tafel te schuiven.
Zoekend naar de kwaliteiten die ik zou willen inzetten voor een toekomstige baan, kwam ik er achter dat ik veel dichter bij mezelf wil blijven.
Dat betekent voor mij ook de projecties van anderen eens buiten mij laten. Dat maakt me sterker.
Zonder oordeel van Birgitte kwam ik dichter bij mezelf, wat voor mij heel lastig is, maar ook een groot compliment voor Birgitte die dit wist te faciliteren.

Carine

Birgitte heeft me via de opdrachten die ze gaf zelf mijn route laten lopen. Ik heb scherp gekregen hoe ik er nu voor sta door mijn verleden te onderzoeken en door mijn kwaliteiten te benoemen. Ik ben heel tevreden over de resultaten en ben er nu van overtuigd dat ik op het goede spoor zit. Wat heel prettig is, is dat ik me gesterkt voel in mijn keuzes en er nu echt voor wil gaan. Die drive is belangrijk voor mijn motivatie en werklust.

Mini

Birgitte heeft als coach een open en luisterend oor. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar, een belangrijke basis voor vertrouwen van waaruit je samen verder kunt werken om nog gelukkiger en nog meer tevreden in het leven te staan.

Sylvia

Birgitte werkt rustig en brengt mij steeds terug bij wat er onderzocht moet worden. Ondertussen krijg je allerlei handvatten voor je ontwikkeling. Ze heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Daardoor is de negatieve flow waar ik in zat gekeerd en doordat ik op een andere manier met mijn relaties ben omgegaan, zijn deze enorm verbeterd.

Christina

Financieel manager

Birgitte heeft me erg geholpen bij het nemen van een voor mij belangrijke beslissing: zal ik vertrekken of toch bij deze werkgever blijven nu er zoveel veranderd is? Ik ben erachter gekomen wat voor mij het belangrijkste is en dat kan ik prima vinden in de veranderde werkomgeving.

HR manager